Er drømmen å jobbe som sykepleier? Møt 13 sykepleiere med ulike jobber!

17. februar 2025 | Helse og sosialfag, Nyheter

Hvordan er det å jobbe som sykepleier?

Mange som vurderer å studere sykepleie lurer nok på hvilke typer jobber man kan ha etter endt utdanning. Det kan også være interessant å vite om hvilke videreutdanningsmuligheter som finnes. Hvis man ønsker å jobbe som sykepleier er det, ifølge Utdanning.no, mange ulike arbeidsoppgaver man kan ha: På sykehus jobber sykepleiere på alle avdelinger, på akuttmottak, fødestuer og kirurgiske og medisinske avdelinger. Videre kan man jobbe som sykepleier på sykehjem, bo- og rehabiliteringssentre, helsestasjoner, i skolehelsetjenesten, psykisk helsevern, i bedriftshelsetjenester og rådgivningstjenester. Man kan også jobbe som sykepleier i Forsvaret. Sykepleiere har hovedansvaret innenfor helsetjenesten i kommunene og leder sykehjemmene og hjemmesykepleien. Det er også mulig å jobbe som sykepleier i utlandet, for eksempel i en hjelpeorganisasjon.

For å få et enda bedre innblikk i hvordan det er å jobbe som sykepleier har vi bedt sykepleiere med ulike jobber om å skrive litt om seg selv, hva de jobber med, og hvilken videreutdanning de evt. har. Vi håper dette vil gi deg et lite innblikk i hvordan det er å jobbe som sykepleier. Og husk, dette er bare et lite utvalg av det du kan jobbe med om du tar en sykepleierutdanning!

 

 

 

Jobbe som sykepleier illustrasjon fra øvingsposten til sykepleierstudiet

Sykepleierstudenter og lærer på øvingsposten til sykepleierutdanningen ved Tynset studie- og høgskolesenter

Seniorrådgiver i Helsearkivregisteret

Jeg heter Gina Helstad, og jobber nå som seniorrådgiver i Helsearkivregisteret i Norsk helsearkiv på Tynset. Helsearkivregisteret er et sentralt helseregister, som har ansvar for pasientjournalene til avdøde pasienter i spesialisthelsetjenesten og formålet er å gjøre disse helsedataene tilgjengelig for forskere, for ny kunnskap og bedre folkehelse.

Min jobb handler om å kvalitetssikre og tilrettelegge data, og veilede forskere i de dataene som finnes i Helsearkivregisteret. Her bruker jeg sykepleierkompetansen min til å forstå dataene våre. I arbeidet med tilrettelegging av datasett er det viktig og nyttig med inngående kunnskap om hva dataene våre beskriver.

Jeg ble utdannet i 2012, og startet å jobbe som sykepleier på Barneklinikken ved St. Olavs hospital i Trondheim. Her var jeg i medisinsk praksis underveis i utdanningen, og møtte et fantastisk arbeidsmiljø og dyktige praksisveiledere.

I 2016 ble jeg ferdig med en mastergrad i klinisk helsevitenskap, og her fikk jeg dyrket den økende interessen min for folkehelse. Det er komplekse strukturer i samfunnet vårt som har mye å si for helsa vår, og hvordan vi lever gode liv. For å forstå disse strukturene er det viktig med tilgang til gode helsedata, slik som f. eks Helsearkivregisteret.

Jeg har nå jobbet i Helsearkivregisteret siden 2020, og har utvidet kompetansen med flere emner i helseinformatikk. Noen av de levert gjennom Tynset studie og høgskolesenter, som er en fantastisk mulighet for oss som bor i Fjellregionen. En grunnutdanning i sykepleie gir utallige muligheter for spennende jobber og svært varierte videreutdanninger gjennom et helt yrkesliv

 

Bilde av seniorrådgiver i Helsearkivregisteret i Norsk Helsearkiv på Tynset, Gina Helstad

Gina Helstad.

Foto: Aleksander Eggum

Bilde av fagsykepleier ved korttidsavdelingen Kongsheim i Tynset kommune, Marie Buttingsrud

Marie Buttingsrud

Fagsykepleier på sykehjem

Jeg heter Marie Buttingsrud og var ferdig utdannet sykepleier i 2013. Da jeg nærmet meg 10 års erfaring som sykepleier kjente jeg på et behov for faglig påfyll og ønsket å ta en videreutdanning. Valget falt på årsstudium i avansert klinisk sykepleie ved NTNU i Trondheim. Utdanningen har stort fokus på det kliniske og direkte pasientrettede, men også mye om bl.a. fagutvikling og hvordan jobbe kunnskapsbasert.

Siden endt videreutdanning har jeg jobbet som fagsykepleier ved korttidsavdelingen i Tynset kommune, Kongsheim.

Behovene til pasientene i Kongsheim varierer i stor grad. Vi jobber med alt ifra opptrening etter f.eks. hjerneslag eller brudd, kartlegging og vurdering av fysisk og/eller kognitiv funksjon og palliasjon. Medisinsk oppfølging av pasienter som er vurdert som ferdig behandlet fra sykehuset men for dårlige eller med for krevende behandling til at de kan reise hjem er også blant våre arbeidsoppgaver. Vi har fokus på tverrfaglig oppfølging, og jobber tett sammen med fysioterapeut, ergoterapeut og sykehjemslege. Målet er å ivareta våre pasienter og deres pårørende på en best mulig måte.

Arbeidshverdagen i Kongsheim er spennende, lærerik og variert, noe jeg trives svært godt med sammen med mange gode og dyktige kollegaer.

Som fagsykepleier har jeg ansvar for koordinering og oppfølging av pasientforløpene, og i det tverrfaglige samarbeidet. Jeg har tett dialog med vedtakskontoret og har ofte kommunikasjon opp mot sykehusene. I tillegg får jeg jobbet med fagutvikling i samarbeid med de andre fagsykepleierne i tjenestene. Det kan dreie seg om å skrive nye retningslinjer eller tilrettelegge for internundervisning og kurs. Jeg har også fått holde litt internundervisning selv, om observasjons- og vurderingskompetanse, et tema jeg valgte å fordype meg i under videreutdanning.

Sykepleier på Renåvangen,

Tverrfaglig Spesialisert Rusbehandling (TSB)

Jeg heter Anne Grete Otnes, er 47 år, har to barn og bor i Rendalen. Jeg har en bachelor i sykepleie fra det som tidligere het Høgskolen i Hedmark, avd Elverum. Som nyutdannet startet jeg å jobbe som sykepleier i hjemmesykepleien i tredelt turnus og ved et legekontor.

Jeg har også jobbet ved flere institusjoner som tilbyr langtids døgnbehandling av rusmiddelavhengighet. Da har jeg både jobbet i medleverturnus og todelt turnus. I en kort periode var jeg ansatt i en prosjektstilling som var et mobilt innsatsteam rettet mot ungdom i Hamar. Jeg har også hatt vikariat ved BUP akutt i Sykehuset Innlandet.

I dag er jeg ansatt ved Stiftelsen Renåvangen i Rendalen, hvor vi tilbyr langtids døgnbehandling av rusmiddelavhengighet innen spesialisthelsetjenesten (TSB). I min nåværende stilling jobber jeg både dag- og kveldsvakter, samt hver fjerde helg. En uke i måneden har jeg ansvar som medisinsk bakvakt. Mine arbeidsoppgaver inkluderer blant annet helsefaglig oppfølging, medisinansvar, miljøterapi, deltakelse i terapeutiske grupper, individuelle samtaler, samt samarbeid med eksterne instanser. Jeg har også ansvar for å følge opp den enkelte beboer i det daglige. Vi arbeider i et tverrfaglig team, noe som gir meg en variert og meningsfull arbeidshverdag.

Bilde av sykepleier ved Stiftelsen Renåvangen, Anne Grete Otnes

Anne Grete Otnes

Bilde av sykepleier i hjemmetjenesten i Tynset kommune, May Kristin Snoen

May Kristin Snoen

Sykepleier i hjemmetjenesten

Jeg heter May Kristin Snoen, er 42 år, har to barn og bor på Tynset. Jeg tok sykepleierutdanningen min på Tynset, heltid, og startet å jobbe som sykepleier i 2008. Det å studere sykepleie på Tynset var veldig fint, både faglig og personlig. Jeg hadde alle mine praksisperioder her i distriktet, noe som passet meg bra. Vi var ca. 30 studenter og vi ble godt kjent. Det var et godt samhold oss studenter i mellom.

I dag jobber jeg i hjemmesykepleien i Tynset kommune. Å jobbe som sykepleier i hjemmesykepleien er en meningsfull og variert jobb der ingen dager er like og variasjonen i arbeidsoppgaver er stor. Man hjelper med alt fra medisinadministrering og sårstell til personlig hygiene og samtaler om livets store og små utfordringer. Noen velger også å få avslutte livet hjemme. Hver pasient har ulike behov og man må tilpasse seg situasjoner raskt. Dette gir en unik faglig bredde og mulighet for personlig utvikling.
En av de største fordelene med å jobbe som sykepleier er de nære relasjonene man bygger med pasientene. Å få muligheten til å følge dem over tid gir en dyp forståelse av deres livssituasjon og behov. Selv om jobben kan være krevende, gir den også frihet og fleksibilitet. Hjemmesykepleien er et yrke for deg som liker utfordringer, selvstendighet og gjøre en forskjell i menneskers liv- hver eneste dag.

 

Sykepleier i bedriftshelsetjenesten

Jeg heter Marte Andreassen Rønning, er 31 år og bor i Tylldalen. Jeg har en bachelor i sykepleie og en master i klinisk forskning og fagutvikling fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Som nyutdannet startet jeg å jobbe som sykepleier på sykehus i tredelt turnus. Deretter startet jeg som høgskolelektor ved sykepleieutdanningen på Tynset der mine arbeidsoppgaver var å veilede og undervise sykepleiestudenter.

Nå nylig startet jeg å jobbe som sykepleier i en 100% stilling i bedriftshelsetjenesten. Her er fokuset forebyggende helsearbeid innen arbeidshelse. Dette innebærer kartlegging av risikofaktorer i arbeidshverdagen og helseovervåkning. Som sykepleier i bedriftshelsetjenesten er mine arbeidsoppgaver i hovedsak å gjennomføre målrettede arbeidshelseundersøkelser for ansatte med eksponering i arbeidsmiljøet. Eksempler på eksponeringsfaktorer er støy og støv hvor vi da tar hørselstester og lungefunksjonstester, for å kunne avdekke eventuelle funn/endringer. Yrkesvaksinering samt holde førstehjelpskurs etter ønske fra bedriftene, inngår også i mine arbeidsoppgaver. I bedriftshelsetjenesten så arbeider vi tverrfaglig, og dette gjør faget veldig interessant. Arbeidstiden er på dagtid, mandag til fredag.

Min erfaring er at når en har utdannet seg til å bli sykepleier, så gir yrket potensielt mange muligheter innen arbeidslivet. For meg er det dette som gjør faget sykepleie så spennende!

Bilde av sykepleier i bedriftshelsetjenesten, Marte Andreassen Rønning

Marte Andreassen Rønning

Bilde av Geir V. Berg, førsteamanuensis ved Universitetet i Innlandet

Geir V. Berg

Førsteamanuensis ved Universitetet i Innlandet

Jeg heter Geir V. Berg, er 61 år og bor på Lillehammer. Jeg har en bachelor i sykepleie, et embetsstudium i sykepleievitenskap fra UiO og en doktorgrad i folkehelsevitenskap.

Som nyutdannet startet jeg å jobbe som sykepleier i en infeksjonsavdeling på sykehus i tredelt turnus. Etter ca. fire år begynte jeg som høgskolelærer ved sykepleieutdanningen på Gjøvik, der mine arbeidsoppgaver var å veilede og undervise sykepleiestudenter. Parallelt med jobben som lærer startet jeg på embetsstudiet i sykepleievitenskap ved Universitetet i Oslo. Videre startet jeg på doktorgradsutdanning i folkehelse. Jeg var så heldig å både være stipendiat og at utdanningen foregikk i Gøteborg.

Etter endt doktorgradsstudier har jeg jobbet som førsteamanuensis, først ved NTNU i Gjøvik, ett år ved universitet i Agder og nå ved Universitetet i Innlandet. Jobben min er nå todelt, hvor den ene delen er undervisning og veiledning av bachelor, master og doktorgradsstudenter. Mens den andre delen av jobben min er knyttet til forskning og utviklingsarbeid. I denne delen av jobben samarbeider jeg med kollegaer i Norge, Danmark, Sverige, England, Nederland, Østerrike, Hellas og Irland for å nevne noen land. Jeg har også jobbet tett med kollegaer i Sykehuset Innlandet. Min arbeidstid er for det meste på dagtid. I perioder kan det være lange dager, men fordelen er stor fleksibilitet. Et annet viktig aspekt i min jobb er mulighetene til å hele tiden lære noe nytt.

En sykepleierutdanning gir mange muligheter. Du kan jobbe i sykehus, i sykehjem, med barn, eldre eller i kommunen. Det finnes også en rekke videreutdanninger og muligheter til å utdanne seg til forsker. Og ikke minst en kan få nær sagt hvor som helst i Norge eller i verden. Det er nesten kun fantasien som setter begrensninger.

Sykepleier/saksbehandler ved kommunalt vedtakskontor

Jeg heter Hilde Akre Hansen, og tok sykepleierutdanningen min ved Høgskolen i Hedmark, Elverum, og ble ferdig utdannet i 2022.

Som nyutdannet startet jeg å jobbe som sykepleier i en 100% stilling i hjemmetjenesten i Tynset kommune. Fra 2002 og frem til i dag har jeg vært ansatt i Tynset kommune, med et unntak på 5 år hvor jeg arbeidet i Bedriftshelsetjenesten på Tynset. Av videreutdanning har jeg «Organisasjon og ledelse» samt «Praksisveileder for sykepleiestudenter».  

I Tynset kommune har jeg hatt ulike sykepleiestillinger. Det har vært alt fra å være sykepleier i turnus på korttidsavdeling og hjemmetjenesten, dagarbeid ved helsestasjon og legekontor og som avdelingsleder ved langtidsavdelingen.

Mitt nåværende arbeidsted er Vedtakskontoret i Tynset kommune, hvor jeg er ansatt som sykepleier/saksbehandler. Min hovedarbeidsoppgave her er å skrive enkeltvedtak til brukere som har behov for kommunale helse- og omsorgstjenester. Jeg opplever absolutt at jeg får brukt min sykepleiekompetanse også i denne jobben, ved å måtte kartlegge og dokumentere brukeres behov for helsetjenester. Tjenestene vi må vurdere tildeling av er blant annet støttekontakt, dagsenter, tjenester i hjemmet og institusjonsplasser. Jobben krever gode samarbeidsevner samt fleksibilitet og nytekning for å kunne følge et samfunn i endring.  

Bilde av sykepleier/saksbehandler ved vedtakskontoret i Tynset kommune, Hilde Akre Hansen

Hilde Akre Hansen

Bilde av intensivsykepleier ved Sykehuset Innlandet Tynset, Lene Skånsar

Lene Skånsar

Intensivsykepleier ved Sykehuset Innlandet Tynset

Jeg heter Lene Skånsar, er 44 år og bor på Tynset. Mitt interesseområde har siden starten av bachelorutdanningen i sykepleie vært somatikken. Den første videreutdanningen jeg tok var innen palliativ omsorg. Den ga meg økt kompetanse i arbeidet med alvorlig og uhelbredelig syke, døende og deres pårørende. Jeg har også videreutdanning i intensivsykepleie. Å videreutvikle egen sykepleiekompetanse for å kunne jobbe med akutt og/eller kritisk syke pasienter, er faglig og personlig utfordrende, givende og spennende. Situasjonen kan være livstruende og kompleks, og sykdomstilstanden kan endre seg raskt.

Jeg jobber nå på medisinsk/kirurgisk overvåkning, akuttmottak og legevakt. Her får jeg brukt både min kompetanse innen palliasjon og intensivsykepleie. Arbeidsoppgavene er varierte, jeg vet aldri hva jeg møter i løpet av en dag og det kan gå fra 0 til 100 på sekunder. For å kunne ivareta sykepleiestudenter i en travel arbeidshverdag, og dermed bidra til å skape faglig dyktige og trygge fremtidige kolleger, har jeg også tatt videreutdanning i studentveiledning.

Mange videreutdanninger er samlingsbaserte, og er dermed mulig å kombinere med jobb og familie. Etter endt bachelor i sykepleie har du et hav av muligheter, både når det gjelder videreutdanninger og arbeidssteder. Dette fantastiske yrket har noe for enhver smak.

Sykepleier i Leger Uten Grenser

Eg heiter Sissel Marie Bø Overvoll, kjem frå Stranda på Sunnmøre, bor i Oslo.

Eg har bachelor i sjukepleie og master i intensivsjukepleie.

Eg har jobba i heimesjukepleie, på sengepost på sjukehus, i vikarbyrå, og for tida jobbar eg på barneintensiv. Det mest unike eg har fått vere med på som sjukepleiar er likevel å jobbe for Leger Uten Grenser i felt. Eg har vore på ni oppdrag, og fekk også der eit breitt spekter i oppgaver og erfaringar. Underernæring i Nigeria, flyktningleir i Sør-Sudan, Ebola i fleire Vest-afrikanske land, og borgarkrig i Jemen for å nevne noko. For min del er dette utvilsomt det beste eg har fått vere med på som sjukepleiar.

Som sjukepleiar har du nesten ei uoverskuelig mogelegheit til å finne ei retning som er rett for deg!

Bilde av sykepleier Sissel Marie Overvoll på oppdrag for Leger Uten Grenser ombord på redningsbåten Bourbon Argos

Sissel Marie Bø Overvoll på oppdrag for Leger Uten Grenser om bord på redningsbåten Bourbon Argos.

Foto: Alessandro Penso

Bilde av helsesykepleier på Tynset helsestasjon, Aina Halvorsen

Aina Halvorsen

Helsesykepleier på helsestasjon og skolehelsetjeneste

Jeg heter Aina Halvorsen, er 33 år og bor på Tynset. Som nyutdannet startet jeg å jobbe som sykepleier på barnemedisinsk sengepost, noe som ledet meg til helsesykepleierutdanningen. Nå er jeg i ferd med å fullføre en mastergrad i helsesykepleie.

I dag jobber jeg ved Tynset helsestasjon og skolehelsetjeneste, hvor jeg følger opp barn fra nyfødtstadiet til fem år gjennom barnekontroller og elever i barneskolen i alderen 6–13 år. Jeg utfører også reisevaksinering og jobber ved Helsestasjon for ungdom i samarbeid med lege, hvor vi gir veiledning om seksuell helse, skriver ut prevensjon og tester for kjønnssykdommer.

Hverdagen min består av helseundersøkelser, veiledning og undervisning og samtaler innen et bredt spekter av temaer, inkludert amme- og kostholdsveiledning, søvn, bevegelsesutvikling, psykososial utvikling, barns miljø og sikkerhet, smittevern, vaksinasjon og elevers trivsel på skolen og hjemme. Jeg jobber også med å støtte foreldre og familier i deres utfordringer i hverdagen. I tillegg har jeg rollen som koordinator for enkelte barn i kommunen, hvor jeg sikrer nødvendig oppfølging og samordning av tjenestetilbudene barnet har krav på. Yrket innebærer tett samarbeid med elever, foreldre og andre fagpersoner for å fremme trivsel og god helse.

Helsesykepleiere har en unik rolle i det forebyggende helsearbeidet for barn, unge og deres familier hvor vi er en støttespiller i både små og store utfordringer i hverdagen – en rolle jeg er stolt av å ha.

 

Jordmor på fødestua ved Sykehuset Innlandet Tynset

Jeg heter Viviann Halvorsen, er 43 år og bor på Fåset. I utgangspunktet startet jeg på sykepleierutdanningen fordi jeg tidlig ønsket å bli jordmor. Som ferdig utdannet startet jeg å jobbe som sykepleier ved nyfødt intensiv avdeling, først ved St. Olavs Hospital og senere ved Rikshospitalet. Denne erfaringen har vært gull verdt for meg som jordmor og jeg er veldig glad for at jeg har sykepleieryrket med meg i bunnen. Jordmorutdanningen er en toårig videreutdanning og som jordmor har man kunnskap om hele kvinnehelsen og møter kvinner i alle aldre. Jeg har også tatt videreutdannning i ultralyd for jordmødre. De siste 10 årene har jeg jobbet som jordmor på Fødestua på Tynset. Her har jeg veldig varierte dager og jobber både i føde- og barselavdelingen, med ultralyd og som leder for avdelingen.

Bilde av jordmor Vivian L. Halvorsen

Vivian Halvorsen

Bilde av kreftsykepleier Tina U. Trøen

Tina Undseth Eggen

Kreftsykepleier ved Sykehuset Innlandet Tynset

Jeg heter Tina Undseth Eggen, er 43 år og bor på Tynset.

Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker og ble, etter tre år ved Tynset studie- og høgskolesenter, ferdig sykepleier i 2004. Jeg startet å jobbe som sykepleier ved indremedisinsk sengepost på sykehuset på Tynset, hvor jeg fikk et stort hjerte for kreftpasientene. De trengte mye omsorg, forutsigbarhet og støtte, så etter 5 år som sykepleier tok jeg videreutdanning i kreftsykepleie ved Høgskolen i Hedmark. Det var et 2-årig deltidsstudie hvor jeg jobbet ved siden av. Som ferdig utdannet  kreftsykepleier har jeg jobbet både på sengeposten og i poliklinikk. Jeg har også jobbet som forløpskoordinator i 7 år, en funksjon med mål om å ivareta pasienter i kreftutredning ved å sikre en rask utredning basert på trygghet og forutsigbarhet. Etter hvert fikk jeg stilling som fagsykepleier ved kreftpoliklinikken på sykehuset, hvor jeg nå jobber i 100% stilling. Det er en fantastisk givende jobb, hvor en står nære pasienter og pårørende i livets kanskje vanskeligste tid. På poliklinikken hos oss gir vi kreftbehandling i form av cellegift, immunterapi og antistoffer. Arbeidstiden er dagtid fra mandag til fredag. Det oppleves meningsfullt å bidra i en så viktig behandling, hvor målet for behandling kan være full helbredelse, eller livsforlengende intensjon. Jeg føler meg heldig og er ydmyk ovenfor de menneskemøtene jeg opplever. Kreftpasientene er veldig takknemlige. Vi har mye latter og glede i avdelingen vår, som også kan bære preg av alvor og usikkerhet.

Sykepleieyrket gir mange muligheter, med nye menneskemøter, daglige utfordringer og rom for egen utvikling. Som kreftsykepleier kan en f.eks. jobbe ved mange ulike avdelinger i sykehus, både poliklinisk og døgn, hjemmesykepleie, sykehjem og rehabiliteringsinstitusjoner etc. Valgmulighetene er mange.

Er du interessert i å høre mer og kreftsykepleiefaget, bare ta kontakt!

Spesialsykepleier ved Nordfjord psykiatrisenter

Eg heiter Lisbet Rasmussen Nesbakk, er 41 år og bur på Nordfjordeid på Vestlandet. Eg er utdanna spesialsjukepleier i psykisk helsearbeid, og har vidareutdanning i rusbehandling, og 30 stp i rettleiing.

Eg hadde frå eg var lita av tenkt at eg ville arbeide innan helse, og jordmor sto øverst på lista då eg søkte meg inn på sjukepleierstudiet i Ålesund. Gjennom utdanninga og praksis i utdanninga undervegs, oppdaga eg at det var i retning relasjon og menneskemøte som fanga mi merksemd mest.

Etter nokre år som nyutdanna sjukepleier i heimetjeneste, sendte eg ein open søknad til eit ruskollektiv med medleverturnus. Her jobba eg i forskjellige turnusar over 10 år, mellom anna 2 veker på jobb, etterfulgt av 2 veker fri. Her fekk eg erfaring innan relasjonsarbeid, nytte naturen som arbeidsarena, traumebasert omsorg, medleverskap og øving i å stå i tøffe arbeidsdagar over tid. Kollegaer vart nære relasjonar, som ofte brukte sine 2 veker fri saman. Ved denne arbeidsplassen fekk eg moglegheit til fagleg vekst og nye utfordringar, og eg arbeidde både som konsulent og leiar ved denne arbeidslpassen.

I 2021 starta eg ved Nordfjord psykiatrisenter, som sjukepleiar ved døgnpost. Her jobbar eg 3-delt turnus, med fokus på pasientarbeid, og også meir sjukepleieretta arbeidsoppgåver og prosedyrer. Eg får nytta rettleiingskompetansen min ved å ha studentar i praksis jamnleg. Det er svært gjevande for meg å følge studentar i praksis, og å få være med å påverke korleis nye sjukepleierar ser på mennesker som har psykiske utfordringar. På arbeidsplassen min ved NPS, har eg og ansvar for fyrstehjelpopplæring av tilsette, og eg har faste dagar i turnus kor eg jobbar med pårørandearbeid. Eg opplev at som sjukepleiar, har ein moglegheit til å påverke sin arbeidskvardag, ved å gje ynskjer om kva ein ønsker å arbeide med, og på arenaer ein har ekstra engasjement for.

Bilde av spesialsykepleier i psykisk helsearbeid, Lisbet Rasmussen Nesbakk

Lisbet Rasmussen Nesbakk